Monday, November 27, 2006

Yleinen tiedoksianto: Suomalaisuus ei voi olla sitä että annetaan periksi kun neekerit tulevat neekeröimään ja leimaamaan sinua rasistiksi

IKL-Pirkanmaan eduskuntavaalien ehdokaslistalla: Seppo Lehto eduskuntaan kansanedustajaksi: http://kansanedustajaksi.blogspot.com

Yleinen tiedoksianto: 

Suomalaisuus ei voi olla sitä että annetaan periksi kun ns. neekerit tulevat neekeröimään ja leimaamaan sinua rasistiksi.

Monasti tämäkään ei riitä vaan saattaa joukossaan olla niitä jotka kuvittelevat pääsevänsä rahastamaan suomalaista oikeusjärjestelmää neekeriydellään ja valehtelullaan. Valitettavan usein "neekeriys" ja valehtelu ovat synonyymeja, mitä mainostetaan kaikeksi huipuksi "huippuosaamisena".



------------------------------------------------------------------

http://sanomaa-ihmiskunnalle.blogspot.fi/

-----------------------------

ABOUT ME

My Photo
Tampere, Pirkanmaa, Finland
IKL-Pirkanmaa listalla Seppo Lehto eduskuntaan: Suomi suomalaisille, somalit Somaliaan! - Olemme pro Seppo Lehto suomalaisia, jotka ovat samaa mieltä kuin Seppo Lehto liki kaikesta mikä koskee suomalaisuutta ja sen eri ilmenemismuotoja. Eduskuntavaaliteemat: 1) Miehitettyjen alueidemme palautus 2) Natojäsenyys 3) Pakkoruotsi vapaaehtoiseksi 4) Opiskelu-, äitiyspäivä-, työttömyyspäivärahat samalle viivalle. Ohjeena Suomi suomalaisille. Oma kansa ensin kun rahaa jaetaan 5) Kehitysapu lakkautettava, samoin miehittäjä-Ryssän vastikkeeton rahoittaminen ns. "lähialueyhteistyömäärärahoina" Eduskuntavaaleissa 2007 tukea 152:ltä hengeltä - kiitoksia etukäteen myös jatkokannatuksesta
---------

4 comments:

Sanoma ihmiskunnalle 2-standardeista said...

Avoin kysymys Aamulehden lehtineekereille ja päätoimittajille Matti Apuselle ja Jorma Pokkiselle

Miksi neekeröitte?

Ihmettelemme miksi Aamulehti ja Ilta-Lehti salailivat toisin kuin Turun Sanomat Hannu Uurasjärven nimeä vammaisen alaikäisen tyttärensä pahoinpitelytuomion yhteydessä

--------------

Julkaistu 25.11.2006 1:33:04
Tampereen poliisi pohtii hallintojohtajan asemaa

Tampereen kihlakunnan poliisilaitoksen hallinto-osaston johtajan Hannu Uurasjärven viranhoito tulee pohdittavaksi lähiaikoina, kertoo poliisipäällikkö Aapo Nuotio.

Uurasjärvi tuomittiin torstaina Tampereen käräjäoikeudessa sakkorangaistukseen pahoinpitelystä. Oikeus määräsi hänelle 40 päiväsakkoa. Sakon kokonaismäärä on 1 560 euroa.

Pahoinpitely tapahtui Tampereella 10. kesäkuuta. Uurasjärvi on siitä lähtien ollut sairauslomalla.

Hallinto-osaston johtaja on poliisilaitoksen organisaatiossa korkea virkamies. Laitoksessa on kaksi osastoa, poliisiosasto ja hallinto-osasto. Hallinto-osaston toimialaan kuuluvat muun muassa lupa-asiat sekä henkilöstö- ja talousasiat.

Poliisipäällikkö Nuotion mukaan Uurasjärven viranhoito tulee esille ensi viikon alussa pidettävän EU:n ulkoministerikokouksen jälkeen. Poliisilaitos tutustuu ensin käräjäoikeuden ratkaisuun ja päättää sitten hallinnollisista jatkotoimista. Näin periaatteessa menetellään aina kun poliisimies tuomitaan oikeudessa rangaistukseen.

Poliisilaitos voi Nuotion mukaan ottaa asian hallinnolliseen käsittelyyn, vaikka käräjäoikeuden ratkaisu ei olisikaan lainvoimainen. Jos ratkaisusta valitetaan hovioikeuteen, lainvoimaisen päätöksen saamiseen voi kulua kuukausia. Nuotion mukaan poliisilaitoksen on toisaalta ennen päätöksentekoa hyvä tietää, jatkuuko asian käsittely hovioikeudessa.

Sairausloman mahdollinen jatkuminen saattaa vaikuttaa prosessiin. - Kun henkilö on sairauslomalla, jäädään odottamaan, missä vaiheessa hän tulee takaisin, ja katsotaan sitten, Nuotio sanoo.

Julkaistu Turun Sanomissa 25.11.2006 1:33:04

Järjestyksenvalvoja - tiukka ja asiallinen Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo said...

Seppo Lehto kysyy ja vastaa:

Haluammeko Suomesta kellarihuoria hyväksikäyttävien arabien, somalien ja neekerien porttolan?

Ehdottomasti ei

Viite:

Tabuja kaatanut "Joukkoraiskausten helvetissä"-kirjan tekijä kuoli
Naisen helvettiä Pariisin esikaupungissa kuvannut Samira Bellil (31) menehtyi syöpään
Samira Bellil kohosi koko Ranskan tietoisuuteen vuoden 2003 lopulla. Silloin hän julkaisi kirjan, jossa hän sydäntä riipaisevalla rohkeudella kuvasi omaa ja muiden esikaupunkien muslimityttöjen elämää : joukkoraiskauksia (tournantes), naissukupuolen systemaattista halveksuntaa ja alistamista. Tabuna pidetyn aiheen julkistamisen jälkeen, Bellil kohosi "Ni putes, ni soumises" (Ei huoria, eikä alistettuja)-liikkeen esikuvaksi. Samanaikaisesti Belliliä -kuten muitakin liikkeen edustajia- uhkailtiin, sillä paljastuksiensa takia äärimuslimit pitivät hapatuksen tuonutta naista "islamfobian" äänitorvena. Syyskuussa 2004 Samira Bellil kuoli pitkällisten tuskien jälkeen mahasyöpään. Allaoleva, Samira Bellilin haastatteluun perustuva artikkeli julkaistiin Ranskan Uutisissa ensimmäisen kerran tammikuussa 2004.

Järkyttävistä kokemuksistaan huolimatta Samira Bellil on päättänyt jatkaa elämäänsä omassa esikaupungissaan, samalla auttaen lukuisia kohtalosisariaan.

Samira kertoo kirjassaan Dans l'enfer des tournantes (joukkoraiskausten helvetissä), kuinka hänen painajaisensa alkoi.

Algerialaissyntyiset vanhemmat erosivat Samiran ollessa vain vuoden ikäinen. Yksinhuoltajaäiti ei pystynyt valvomaan perinteisiä islamislaisarvoja vastaan kapinoivaa murrosikäistä tytärtään. Samira kohtasi 13-vuotiaana "suuren rakkauden". Ainakin hän luuli niin.

Poikaystävä oli 19-vuotias. Rakastunut tyttö suostui menemään poikaystävänsä kanssa haisevaan kellariin. Mutta helvetti alkoi, kun poikaystävä lähti ja avasi kellarin oven kaikille kavereilleen, jotka odottivat vuoroaan.

"Vain kymmenen minuuttia aikaisemmin nauroimme yhdessä", Samira kertoo. Pari päivää tämän jälkeen ensimmäiseen joukkoraiskaukseen osallistunut paikallinen "pomo" yllätti tytön paikallisjunassa.

"Jos puhut asiasta kenellekään, poltan koko perheesi", hän uhkasi.

Tyttö piti kaiken sisällään vuosikausia. Hänestä tuli omien sanojensa mukaan "kellarihuora". Korttelin pojat, siirtolaisperheistä lähtöisin kuten uhrinsakin, ottivat tavakseen raahata keskenkasvuisen tytön toinen toistaan haisevimpiin kellareihin tai autotalleihin. Joskus he tarjosivat "palkkioksi" lounaan tai kolikon.

Kellarihuora kirjoitti kirjan

Samira kätki kaiken tämän sisimpäänsä vuosikausiksi. Kun hän vihdoin päätti purkautua, isä halveksi, poliisit syyllistivät tytön siksi, ettei tämä ollut totellut vanhempiaan, samoin sosiaalitoimisto .

Huume- ja alkoholikierteeseen jouduttuaan, kymmenen vuotta tapahtumien jälkeen, Samira päätti ponnistaa pinnalle psykoterapian avulla. Hän ryhtyi kirjoittamaan kirjaa kokemuksistaan, auttaakseen kohtalosisariaan.

Kirja julkaistiin alkuperäisversiona, jokainen sana on Samiran oma. Kirja on julma ja armoton kuvaus esikaupunkien elämästä, jossa hienoja sanontoja ei viljellä.

Vain pari kuukautta Samiran kirjan julkaisun ja sen herättämän kohun jälkeen 17-vuotias Sohane löytyi Pariisin esikaupungin roskien joukosta kuolleena. Mustasukkainen poikakaveri oli valellut tyttöystävänsä bensalla ja sytyttänyt tämän tuleen.

Samira toimii nykyään myös kohtalosisariensa perustaman liikkeen Ni putes ni soumises (ei huoria, ei alistettuja) johtokunnassa .

Kun hänen oman sosiaalighettonsa asukkaat kuulivat kirjan ilmestymisestä, he olivat ihan pihalla. "Ei me koskaan nähty sun itkevän, ei me tiedetty asiasta mitään...", oli tavanomainen reaktio.

Muslimihuivit suojaavat kielletyissä kaupungeissa

Samira on vain eräs Ranskan suurkaupunkien tai köyhien lähiöiden levottomien kortteleiden ns. kiellettyjen kaupunkien (Cités interdites), väkivallan uhreista. (Katso taustajuttu : Väkivalta roihuaa sosiaalighetoissa)

Nuorten tyttöjen raiskaustapaukset lisääntyvät parinkymmenen prosentin vuosivauhdilla lähinnä pohjoisafrikkalaisten asuttamissa esikaupungeissa. Poliisit tai lääkärit eivät uskalla enää käydä jengiytyneiden miesten itsevaltaisesti hallitsemissa kortteleissa.

Siksi monet nuoret musliminaiset käyttävät vapaaehtoisesti mahdollisimman peittävää huivia. Se suojelee heitä miesten väkivallalta. Jos nainen esiintyy vapaasti, meikkaa ja jopa flirttailee, hän on "huora" pute. Joka joidenkin mielestä on oikeus raiskata.

Muutamia sitaatteja :

- Ne vaihtavat tyttöjä kuin CD-levyjä tai teepaitoja. (Bellil)
- Tässä helvetin citéssä kaikki miehet tulee kuin samasta muotista. (Bellil)
- Mitä tällaisista esikaupungeista voi toivoa, kun pojat on yökaudet ulkona, tytöt sisällä, harva uskaltaa käydä koulua ? Jos poika lukee kirjaa, hänet leimataan heti homoksi. (Ranskan radion keskusteluohjelmasta)

Tuulikki Muller ja Marylène Lenfant
le 15 septembre 2004

Tampere Tunnetuksi Vapausotamme 1918 taistelupaikkana ja kommunistisen Suomen syrjäyttämisenä itsenäisyytemme alussa said...

Kavahtakaamme itsesensuuria Muhammad pilakuvien julkaisua harkittaessa

Tarkennuksia ja korjauksia objektiivisesti;)
toimituksen Turun ylioppilaslehden nettijulkaisuun
( Viite: Petri Rautiaisen palaute 12.10.2007 klo 0.09 )

Tekijänoikeuksien oikeuskäytäntötulkintojen mukaan kuvamanipulaatio on itsellinen teos ja kun kyseessä on julkisuudessa toimiva henkilö niin samoin on ns. korkeampi kynnys kysyä erikseen lupaa.

Ns. teatteritaide kuppaa veronmaksajia jonninjoutavuuksilla erikseen palkatulla aiemman maatalousyhteiskunnan loisten tapaan siivellämme eläen( termi on todella ollut käytössä jopa suomalaista joutoväkeä tarkoittaen).

Parasta on ilman ennakkosensuuria toteutettava poliittinen teatteri ilman raskaita niin verotuksellisesti kuin itsesensuurillisesti olevia yhteisöjä, jotka ovat pienten klikkien hallitsemia mm vapaamuurarit ja 1970-luvun taistolaiset.

Komiikka ja satiiri ovat taiteen aloja. Kuulun taiteilijasukuun. Yksi veljeni on tunnettu taiteilija ja 2 siskoanikin pitää näyttelyitä säännöllisesti.

Historian tuntemuksesi on ennakkoluulon värittämä. Saksan keisarikunnan lippu ei ollut NSDAP:n käytössä vaan nimenomaan Suomen jääkärien koulutuksen aikaan. Siinä symboliikkaa mikä soi jääkärimarssin tahdissa Locktedin jääkärileiriä muistaen, sekä vapaussoturiemme panosta maamme vapauttamiseksi tsaari- ja neuvosto-Venäjän vallan alta.

Väitteesi perusteella voisi olettaa että kaikki julkisuudessa toimijat toimivat vain "ettet halua avointa keskustelua vaan pelkkää kuuluisuutta itsellesi" periaatteella. Näinhän ei kai voine ajatella jos olemme ajattelevia ihmisiä?

Olemmehan molemmat ajattelevia, emmekä vain puolinaisia keskeneräisiä ajatuksia ennakkoasenteella kylväviä ihmisiä? ;)

Minä en peloittele vaan toimin peloittelijoita ja ympärileikkaajatahoja vastaan, niin ettei heidän pelonkulttuuristaan tule osa meidän vaikenemiskulttuuriamme.

Selvennyksenä ja todisteena ajatusteni johdonmukaisuudesta esim. HS:n 11.10.2007

http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com

VIISAITA VASTAUKSIA VAIKEISIIN KYSYMYKSIIN

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Julkaistu: 11.10.2007 23:05

Jyrki Räikkä

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Niukka HS-raadin enemmistö katsoo, että uskonnollisen fanatismin pelko rajoittaa sananvapautta Suomessa.

Kysymyksen teki ajankohtaiseksi Yleisradion aie olla esittämättä kymmenosaisen Miksi demokratia? -dokumenttisarjan jaksoa Bloody Cartoons, joka selvittää Tanskan Muhammed-pilapiirroskohun taustoja.

Yle kiisti, että dokumentin jättäminen ohjelmistosta liittyisi sen sisällön arkaluontoisuuteen. Helsingin Sanomien uutisoitua jakson pudottamisesta sarjasta Yle ilmoitti sittenkin esittävänsä sen.

Itsesensuuri ja liioiteltu varovaisuus leimaavat monien mielestä suomalaista julkisuutta. Perusteluissa viitattiin muun muassa suomalaisten poliitikkojen Muhammed-kuvien vuoksi esittämiin anteeksipyyntöihin ja Ville Rannan Muhammed-sarjakuvaan, jonka vuoksi Kaltio-lehden päätoimittaja erotettiin 2006.

"Suomalaisella itsesensuurilla on pitkät perinteet, ja sananvapauden annostelua on pidetty milloin realismina ja milloin viisauden alkuna", toteaa yrittäjä Raoul Grünstein.

"Pelkoon perustuvassa julkaisematta jättämisessä on selvästi kysymys sananvapauden kaventumisesta", kommentoi kirjailija Antti Tuuri.

Suomessa on totuttu miellyttämään ensiksi Neuvostoliittoa ja sitten markkinataloutta, arvioi sarjakuvataiteilija Katja Tukiainen. Nyt suomalaiset pelkäävät loukkaavansa islaminuskoisia.

Suomessa hyssytellään islamin kriittistä käsittelyä, väittää ohjaaja Taru Mäkelä. Uusin pilapiirrosdokumentin ympärillä käyty koreografia kiteyttää hänen mielestään tilanteen.

Dokumenttiohjaaja Virpi Suutari kertoo itsekin islaminuskoisten työskennellessään huomanneensa, kuinka äkkiä itsesensuuri alkaa toimia.

"Alkaa pelätä, että suoraan puhumisesta ja todellisuuden esittämisestä voisi seurata jotain pahaa joko itselle tai kohteille", Suutari kuvailee.

Teatteriohjaaja Atro Kahiluoto pitää fanatismin pelon ongelmaa marginaalisena.

"Epäilen, että esimerkiksi taloudelliset edut tuottavat tällä hetkellä paljon suurempaa varovaisuutta ja itsesensuuria kuin uskonnollisen fanatismin pelko."

Sananvapaus on suhteellista, huomauttaa Basson päätoimittaja Jan Zapasnik. "Poliittinen, tieteellinen, kulttuurinen, taiteellinen ja erityisesti taloudellinen fanatismi pyrkivät rajoittamaan sananvapautta ja kansalaisten näennäisesti vapaata tahtoa Suomessa."

Dramaturgi Juha-Pekka Hotinen suorastaan toivoo fanatismin pelon rajoittavan sananvapautta.

"Ilmeisesti vain pelko neuvoo läntistä maailmaa tarkastelemaan omaa väkivaltaisuuttaan ja tekopyhyyttään kuten sanan ja kuvan vapautta. Pilapiirroksiinko kytkeytyy tuon vapauden arvokkain ulottuvuus?"

Sananvapaudesta on kirjailija Elina Hirvosen mielestä helppo puhua pilakuvakohun yhteydessä.

"Enemmän kotoista sananvapautta rajoittavat vaikeammin nähtävät asiat: median keskittyminen, pienen maan valtaklikit ja toimittajien itsesensuuri, jota pätkätyöt eivät ainakaan vähennä", hän arvioi.

Herkässä kysymyksessä on parempi katsoa kuin katua, ajattelee kuvanveistäjä Kaarina Kaikkonen.

"On valtioviisautta olla tässä arassa asiassa hiukan varovainen, jos suomalaiset aikovat islamilaisten maitten kanssa olla yhteistyössä."

Toimitusten on kyettävä analysoimaan, missä kulkee normaalin journalistisen harkinnan ja itsesensuurin raja, painottaa Journalisti-lehden päätoimittaja Johanna Korhonen

"Journalistinen harkinta perustuu tietoon, arvoihin ja näkemyksiin, kun taas itsesensuurin perusteet ovat usein sameat, ääneen lausumattomat tai epämääräiset."

Yleisradion tuottaja ja toimittaja Timo Harakka korostaa, että Yle voi käyttää samanlaista journalistista harkintaa kuin Helsingin Sanomat, joka ei ole julkaissut Muhammed-piirroksia uutisissaan.

"Yle näyttää ensi tiistaina Karsten Kjaerin dokumentin. Julkaiseeko HS samana päivänä Muhammed-pilapiirrokset?"

---------

Seppo Lehto tamperelainen ajattelemaan pyrkivä ja ajatuksiaan tarvittaessa selventävä kaikkea muuta kuin ummikko pilakuvataiteilija ja yhteiskuntakriitikko

Se on moro ;) - Palaute on aina tervetullutta ;)
e-mail: vapaussoturi@gmail.com

Tunnettu tamperelainen kansallismielinen Seppo Lehto kansakunnallista asiaa eri aiheista said...

Kotipäätteelleni kun keskiviikkona 17.10.2007 pääsin niin sain tarkempaa tietoa että käräjät on tulossa asiasta suoraan käräjäoikeuden palautteena

"Nyt on ilo riemun aika ja tonttulakit päähän" tuli mieleen kun havaitsin käräjäpäivämäärän jouluisaksi 3.12.2007

Seppo Lehto asianomistajana ja syytteessä tunnettu poliittinen vaikuttaja ja useissa vaaleissa ehdolla ollut julkisuuden henkilö Sylvain Aristide Kipre

Laitoin asiasta lehdistötiedotteen eri lehtineekereille ja Nelosen Uutistoimistolle

Seppo Olavi Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere

Tampereen käräjäoikeudelle Mari Jokitielle kiitoksia ilosanomastanne

Kiitän ja pokkaan että vihdoin ja viimein olen saamassa oikeutta kunniaani loukannutta ( "I beat you, I fuck you, I kill your! Believe me!" ymv ) ja tappamisellani uhannutta norsunluurannikkolaista Sylvain Kipreä kohtaan

Eiköhän kysymänne asia onnistu tällä viikolla sillä tapaan lakimieheni torstaina.

Ystävällisesti kunnioittaen Seppo Lehto

Re: Kipre

-------------------------------------------------------------------------

Kipre

Mari.Jokitie@om.fi
Mari.Jokitie(at)om.fi < Mari.Jokitie@om.fi> 9:53 (10 tuntia sitten)

vast. ott. olavi.lehto(at)gmail.com

päiväys
17.10.2007 9:53

aihe
Kipre

Haastenne, asia numero R 06/5135

Asiassa on pääkäsittely 3.12.2007 klo 9.00 Tampereen käräjäoikeuden salissa 4. Kipre on on haastettu ja saanut myös kutsun istuntoon tiedoksi 19.9.2007. Sen sijaan olen lähettänyt Teille 10.9.2007 prosessiosoitteeseenne (Harri Vuorinen) istuntokutsun. Tähän kutsuun ei ole palannut vastaanottotodistusta, jonka pyydänkin mitä pikimmin palauttamaan.

Marja-Liisa Jokitie
os. 28 käräjäsihteeri
puh. 010 36 47 424


--
Isänmaallinen sotilasvalankin velvoittama muistutus http://www.kavkaz.fi + http://www.aluepalautus.net + http://www.kavkaz.fi/ru + http://www.mil.fi Aluepalautukset käyntiin, kiitos!